Rólunk

Könyvelő társaságként Ön mindig hatékony, biztonságos és szakszerű szolgáltatásra számíthat részünkről. Ezt támasztja alá munkatársaink szakértelme, folyamatos képzése, bevezetés alatt álló minőségbiztosítási rendszerünk és (legvégül) felelősségbiztosításunk.

Szakértelem és mosoly. Több, mint könyvelő!

Könyvelő társaságként Ön mindig hatékony, biztonságos és szakszerű szolgáltatásra számíthat részünkről. Ezt támasztja alá munkatársaink szakértelme, folyamatos képzése, bevezetés alatt álló minőségbiztosítási rendszerünk és (legvégül) felelősségbiztosításunk.

Személyes kapcsolat

Minden ügyfelünkkel hosszú távú személyes partnerkapcsolat kiépítése a cél. Amennyiben megtisztel bizalmával, törekszünk az Ön igényeinek maradéktalan kielégítésére is. Tiszteljük az Ön idejét, ezért fontos, hogy a szolgáltatást minél kényelmesebben és kellemesebben vehesse igénybe. Mindig van egy mosolyunk Önnek!


Sokoldalú szolgáltató, fejlődő szolgáltatások

A színvonalas könyvelés mellett Ön élvezheti mindazokat az előnyöket, amelyeket egyéb szolgáltatásaink, nagyszámú partnerünk és a korszerű technika alkalmazása tesznek lehetővé. A fentiek figyelembevételével folyamatosan fejlődő, sokoldalú szolgáltatásra számíthat, amely hatékonyan segíti az Ön munkáját is. Ehhez nyitottak vagyunk az Ön igényeire és ötleteire is.Egy tucat érv mellettünk:


1. Stabilitás, tapasztalatok

Ön vállalkozásának sikeréhez számíthat cégünk komoly szakmai tapasztalataira. 1990. óta vagyunk jelen a könyvvitel-adótanácsadás piacon, ez alatt az idő alatt vállalkozások százainak igényeit volt szerencsénk kiszolgálni.


2. Referenciák

Közel 200 társas vállalkozással és egyéb szervezettel állunk most is szerződéses kapcsolatban. Ezek referenciaként segítik az Ön biztonságos döntését, másrészt kész megoldások egész sorával rendelkezünk az Ön esetleges kérdéseivel kapcsolatban is.


3. Szakmai háttér

Munkatársaink zöme több éve dolgozik a cégünknél, nálunk minimális a fluktuáció. Magas szintű szaktudásuk, folyamatos képzésük a garancia arra, hogy Ön a kérdéseire mindig naprakész, szakszerű választ fog kapni.


4. Sokoldalúság

Mivel a tevékenységünk az ügyvitel, adózás, bér és könyvvizsgálat területén jelentkező feladatokon kívül felöleli a pályázatírást, ingatlan-értékbecslést, hitelközvetítést stb. így Önnek ? ha nincsen más igénye - csupán egyetlen szolgáltatóval kell kapcsolatban állnia.


5. Komplex szolgáltatások

Az adótanácsadók és könyvvizsgálók mellett specialistákat is bevontunk a különleges ismereteket igénylő megoldásokhoz, így Ön az extra kérdései megválaszolásához, befektetési, vagy egyéb eseti döntéseihez is szakembertől kaphat segítséget.


6. Színvonalas ügyviteli és egyéb programok

Könyvelőink napi munkáját a legkorszerűbb számítástechnikai eszközök segítik. Több év alatt sikerült kiválasztanunk azokat a programcsomagokat, amelyek Ügyfeleinknek és nekünk is egyformán megfelelnek. Januártól Ügyfeleink kényelmét szolgálja könyvelési adataik távolról történő elérése is, természetesen a biztonság maximális figyelembe vételével.


7. Korszerű technika, folyamatos kommunikáció

Munkánkhoz számos folyóiratot, közlönyöket, elektronikus kiadványokat stb. járatunk és intenzíven használjuk a világhálót, mint információs forrást. A rajtunk átáramló információ tömeg Ön számára szükséges részét elektronikus és papír alapú hírleveleink segítségével juttatjuk el Önhöz gyorsan és hatékonyan.


8. Technikai segítség

Amennyiben igényli, számítástechnikával foglalkozó munkatársaink szívesen segítenek Önnek is az Internet hatékonyabb használatában. Tervezzük saját honlap-készítő kapacitásaink ügyfeleink rendelkezésére bocsátását, saját honlappal nem rendelkező ügyfeleink egyszerűbb honlapjainak elkészítését és elhelyezését saját szerverünkön és hozzásegíteni őket saját kommunikációs csatornáink igénybevételéhez.


9. Rövid- és hosszú távú biztonság

Az Ön igazi biztonsága cégünk megbízható működése, tőkeereje, és a teljeskörű felelősségvállalása. Ezt egészíti ki 10 millió forintos felelősségbiztosításunk, annak érdekében, hogy Ön valóban nyugodtan alhasson!


10. Fejlődő szolgáltatások méltányos díjért

Ön elfogadható áron juthat minőségi szolgáltatáshoz, az előbbiről egy ajánlatkéréssel győződhet meg, az utóbbiról a fentiekből és referencia kérésével. Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük az ügyfeleink igénye alapján, így Ön napról-napra többet kaphat a pénzéért.


11. Emberi kapcsolatok

Amikor a véleményüket kérdeztük, Ügyfeleink legtöbbje egyértelműen pozitívan értékelte munkatársaink kedvességét, a segítőkészségünket és általában azt, hogy jó hozzánk bejönni. Sokak számára az üzleti világban ez kevésbé érdekes, mi azonban fontosnak, megőrzendőnek tartjuk és úgy gondoltuk, Önnek is megemlítjük, hátha hasonlóan gondolkozik, mint mi.